JUNKERS BOILERS

Junkers boilers: Redenen om Junkers boilers te Kiezen

Het bedrijf bij u in de buurt heeft zich ontpopt als betrouwbare partner als het gaat om boilers. Het bedrijf bij u in de buurt biedt haar klanten verschillende merktypes, waaronder Buderus boilers en Junkers boilers.

Junkers boilers is een groot merk dat ontwikkeld wordt door Bosch Thermotechnology Ltd, die zich richten op slimme oplossingen voor ieder waterverwarmingssysteem gerelateerd kwestie.

.

junkers gascondenstieketel
Junkers gascondenstieketel

Junkers Boilers is al meer dan 100 jaar een grote speler op de Europese markt en is dan ook te verkrijgen in meer dan zestien Europese landen. Junkers Boilers biedt een grote variëteit aan waterverwarmingssystemen van hoge efficiëntie om uit te kiezen, waarmee er altijd een slimme oplossing is met een, op uw behoeften afgestemd, product.

U zult het zich misschien niet realiseren, maar het is noodzakelijk te investeren in een boiler met een hoge efficiëntie. Niet alleen zorgt de boiler voor ongeveer zestig procent van de CO2 uitstoot in uw huis, een inefficiënte boiler heeft ook meer brandstof en energie nodig en is dus veel duurder in het gebruik.

Door huis- en bedrijfseigenaren een grote selectie aan duurzame verwarmingssystemen en een variëteit aan warmwateroplossingen te bieden, heeft Junkers Boilers zich toegelegd op het herintroduceren van efficiënte, moderne boilers zoals gas condenserende boilers, olie condenserende boilers, bodembrandstoffen boilers, elektrische warmtepompen en zelfs systemen op zonne-energie.

Als u op de lange duur veel geld wilt besparen en tevens de totale efficiëntie van uw waterverwarmingssysteem wilt vergroten, neem dan een Junkers boiler.

Bosch Thermontechnology is een herkenbare wereldwijde leverancier van verschillende soorten technologie en dienstverlening. De fabrikanten van Junkers boilers maken gebruik van deze dienstverlening en technologie en creëren producten die het leven gemakkelijker maken door klanten innovatieve en gunstige oplossingen te bieden. Het bedrijf bij u in de buurt streeft ernaar om alle types Junkers boilers voor een steeds groter wordende en veeleisende Europese markt te kunnen leveren.

12 redenen om Junkers boilers te kiezen

Alle types Junker boilers zijn zo ontworpen dat ze eenvoudig te installeren en handig te bedienen zijn.

Zowel gas condenserende als olie condenserende boilers worden gebruikt in Europa, vanwege de manier waarop zij brandstof verbruiken.

 1. Junker boilers, waaronder zowel olie condenserende als gas condenserende boilers, staan bekend om de manier waarop ze op actieve wijze warmte vasthouden die anders verloren zou gaan. De warmteomzetters in de boiler bestrijken een grotere oppervlakte waar de warmte omgezet wordt, wat ze veel efficiënter maakt.
 2. Junkers boilers zijn eenvoudig te installeren en gemakkelijk te bedienen. Ze zijn lichtgewicht en bieden veel controle.
 3. Junkers boilers zijn milieuvriendelijker; condenserende boilers hebben over het algemeen een lagere CO2 uitstoot in vergelijking met andere boilers. CO2 uitstoot is schadelijk voor het klimaat en is de voornaamste reden voor de opwarming van de aarde. Junkers boilers maken gebruiken van technologie die de hoogst mogelijke kwantiteit aan brandstof omzetten in energie, waardoor er minder uitstoot plaatsvindt en het milieu gespaard blijft.
 4. Junkers boilers zijn veel energie efficiënter dat vorige versies en hebben een moderne warmtebediening aan de boiler, waardoor er een hoop geld bespaard wordt aan energiekosten. Huiseigenaren kunnen, als ze gebruik maken van een Junkers boiler, hun energieverbruik terugdringen met wel 20 procent.
 5. Omdat Junkers boilers zo efficiënt zijn, gebruiken ze minder brandstof om dezelfde hoeveelheid energie te genereren vergeleken met oudere modellen. Niet alleen zal dit de brandstofkosten flink terugdringen, u heeft ook een snel rendement op uw investering.
 6. Alle types Junker boilers, of ze nu voor commerciële of private doeleinden gebruikt worden, zijn solide en zo ontworpen dat de maximale hoeveelheid warmte van de brander naar de boiler wordt overgebracht. Hierdoor wordt minder warmte verspild, zeker in vergelijking met oudere modellen boilers.
 7. Junkers boilers maken gebruik van innovatieve technologie die ervoor zorgt dat de warmte in de waterdamp, die vrijkomt tijdens het condensatieproces, opgevangen wordt en omgezet wordt in bruikbare warmte. Voorheen werd deze warmte, die gegenereerd werd door het verbrandingsproces, verspild.
 8. Aangezien door zijn hoge efficiëntie de Junkers boiler minder brandstof verbruikt en ze de energiekosten terugbrengt, zal het gemiddelde Europese huishouden tijdens zijn bestaan vele duizenden euro’s besparen.
 9. Junkers boilers zijn zowel compact als mobiel en komen in een variëteit aan groottes afhankelijk van de wensen van de klant. Ze zijn gestroomlijnd en passen gemakkelijk in allerlei ruimtes en hebben geen aparte kamers of specifieke locaties nodig.
 10. De meeste Europese landen hebben hun wetgeving aangepast en hebben nu verschillende belastingvoordelen bij de aanschaf van een boiler met hoge efficiëntie.
 11. Junkers boilers zijn op zo’n manier ontworpen dat ze niet alleen esthetisch verantwoord zijn en in ieder soort inrichting geplaats kunnen worden, ze maken tevens geen lawaai en functioneren doorgaans zelfs in complete stilte.
 12. Alle Junkers boilers hebben de mogelijkheid uitgerust te worden met zonnepanelen, waardoor u zonne-energie kunt gebruiken om uw boiler te bedienen en zo nog meer geld kunt besparen.

Het is essentieel om uit te kijken naar een boiler van hoge kwaliteit en een hoge efficiëntie als u uw waterverwarmingssysteem gaat vernieuwen. Het bedrijf bij u in de buurt kan u helpen bij de keuze in de verschillende types beschikbare Junkers boilers en kan u helpen te bepalen welk model het beste bij u past. Zowel gas condenserende en andersoortige hoge efficiëntie boilers, zoals, olie condenserende boilers, hebben hun voor- en nadelen. Door de ervaring die het bedrijf bij u in de buurt heeft opgedaan, kunt u daar de vruchten van plukken, zeker wanneer u voor het eerst tot zo’n grote aanschaf over gaat.