Voordelen van het Gebruik van Buderus Boilers

Buderus Boilers: Voordelen van het Gebruik van Buderus Boilers

Buderus is één van de vooraanstaande merken in de wereld als het gaat om gas condenseren en andere zeer efficiënte boilers. Het is in Europa het marktleidende merk. Van origine behorende aan het Duitse bedrijf met een indrukwekkend erfgoed heeft Buderus een opzienbarende productie geschiedenis die drie jaar geleden begon. In de afgelopen decennia is dit verwarmingstechnologie merk betrokken bij de ontwikkeling en distributie van geavanceerde boilers voor de Europese markt.

buderus condensatieketelBuderus boilers worden gefabriceerd in Holland en Duitsland, voornamelijk in de steden Eibelshausen, Gunzenhausen, Deventer en Lollar. Zakendoend met zowel de commerciële als de private sector zijn Buderus boilers deel van Bosch Thermotechnology Ltd., die bekend staan om hun succesvolle fabricage en distributie van gas condenserende boilers en andere zeer efficiënte boilers zoals de olie condenserende boiler.

Uw loodgieter distribueert allicht Buderus boilers, die in samenwerking met Bosch Thermotechnology bekend staan om het leveren van warm water verwarmende materialen door heel Europa, voor zowel gebruik in woningen als voor commerciële doeleinden. Buderus boilers zijn specifiek gericht op warmwaterboilers, opslagtanks, paneelradiatoren, warmwateropslagtanks voor thuisgebruik en verschillende andere waterverwarmingsonderdelen.

Bijna alle huizen en kantoren in Europa worden verwarmd door middel van een boiler. Het investeren in een Buderus boiler met hoge efficiëntie bespaart u niet alleen tijd en geld, maar zorgt ook voor veel minder energie gebruik in vergelijking met reguliere boilers.

12 Voordelen bij Gebruik van een Buderus Boiler

Uw loodgieter biedt verschillende types Buderus boilers waaronder verwarming op natuurgas en op olie. Een gas condenserende boiler condenseert in feite het water, dat geproduceerd wordt gedurende het verbrandingsproces, in damp wat het systeem via een afvoer verlaat. De warmte die geproduceerd wordt gedurende het condensatieproces wordt gebruikt om het water in de boiler voor te verwarmen.

Zo zijn er tevens Buderus boilers die gebruik maken van olie in plaats van gas om het water te verwarmen. Deze types Buderus boilers gebruiken een oliegestookte boiler om het water direct te verwarmen. Dit gebeurt gewoonlijk in de verbrandingskamer, die onder de wateropslagtank zit.

Er zijn verscheidende voordelen aan het gebruik van ieder type Buderus boiler met hoge efficiëntie met inbegrip van de conventionele gas condenserende en de oliegestookte versies.

Buderus Boilers

 1. Buderus boilers maken gebruik van moderne energie management technologie zoals hoogwaardige aluminium hitteomzetters. Deze staan erom bekend de overdracht van warmte te maximaliseren zonder hun efficiëntieniveau te verliezen. Boilers die hun efficiëntieniveau behouden zijn op de lange duur veel meer kostenbesparend. Dit komt vooral door:
 • Een hoog rendement
 • Lage CO-2 uitstoot
 • Afname in brandstofconsumptie
 1. Met de juiste zorg en onderhoud kunt u de levensduur van uw Buderus boiler flink verlengen en ervoor zorgen dat u precies krijgt waar u voor gekozen heeft.
 2. Gas condenserende Buderus boilers zijn relatief eenvoudig en snel te installeren en zijn gemakkelijk in het gebruik en service. Het gehele mechanisme zit aan de voorkant wat onderhoud eenvoudig maakt. De gehele verwarmingsoppervlakte is gemakkelijk te bereiken als er in de toekomst mechanische schoonmaak nodig mocht zijn.
 3. Gas condenserende Buderus boilers zijn lichtgewicht en compact en zullen hierdoor prima passen in bestaande boilerkamers of -ruimtes. U hoeft niets te verbouwen in uw huis of bedrijf om deze boilers passend te maken. Niet zoals oudere kachels en boilers zijn Buderus boilers compact, robuust, eenvoudig en esthetisch verantwoord.
 4. Buderus boilers worden gefabriceerd door een bedrijf dat de afgelopen decennia onderzoek heeft gedaan en heeft bewezen Buderus boilers te distribueren gemaakt met de meest geavanceerde condensatie technologie. Zwaardere gas condenserende boilers zijn zo ontworpen dat ze een constante en zwaar gebruik aankunnen.
 5. Afhankelijk van welk type gas condenserende Buderus boiler u kiest en welk doel u hebt, u zult zien dat Buderus boilers niet lawaaierig zijn, minder uitstoot hebben in vergelijking met andere modellen van andere leveranciers en eenvoudiger zijn te transporteren, te monteren en te installeren.
 6. Buderus geeft zowel een fantastische klantenservice na de aankoop als een technische service die zowel uitvoerig als grondig is. U hebt de kans met een specialist te spreken welk type verwarmingssysteem voor u het beste is en die aan al uw wensen voldoet.
 7. Verwarmingsingenieurs hebben veel vrijheid en flexibiliteit genomen bij het ontwerpen van de Buderus boilers, zodat ze boilers kunnen leveren die betrouwbaar en efficiënt zijn, waar ze ook gebruikt worden.
 8. U zult de mogelijkheid hebben uit te bouwen naar een waterverwarmingssysteem op zonne-energie voor een uitgebreide oplossing die gemakkelijk is voor velen en zeer efficiënt is in het besparen van energie.
 9. Andere types Buderus boilers (olie gestookte boilers) zorgen ervoor dat u nooit zonder warm water komt te zitten en zijn dus perfect voor grote gezinnen.
 10. Oliegestookte- of olie condenserende Buderus boilers zijn efficiënter dan gas condenserende boilers en ontvangen doorgaans een AFUE waardering van bijna 95%.
 11. Deze Buderus boilers zijn hoog efficiënt en zijn daarom minder schadelijk voor het milieu en het klimaat.

Zowel de gas condenserende – als de oliegestookte Buderus boilers zijn zeer populair door heel Europa. Afhankelijk van uw wensen en het soort boiler dat u wilt, kan uw loodgieter u adviseren over welk type Buderus boiler het beste bij u past. Zij kunnen u vertellen hoe vaak u de boiler een servicebeurt moet laten geven en hoe het goed te onderhouden om langdurig gebruik te verzekeren. Olie condenserende Buderus boilers en gas condenserende Buderus boilers hebben allemaal andere kenmerken en functionaliteiten en zijn speciaal ontworpen voor verschillende situaties, huishoudens en commerciële instellingen. Bosch Thermotechnology Ltd. gebruikt efficiënte, betrouwbare en milieuvriendelijke oplossingen om de laatste technologieën te ontwerpen voor gebruik in de Buderus boilers. Het ontwerp is flexibel en hun expertise is ongeëvenaard op het gebied van waterverwarmingssystemen.